Zwemvijvers

Zwemvijvers

Puurpool in Zulte is uw specialist voor zwemvijvers. Met jaren ervaring en vakkennis leveren we steeds piekfijn resultaat. Wij leggen zwemvijvers aan in alle maten en vormen, alles is mogelijk!

 

Een zwemvijver in de tuin biedt u puur zwemplezier. In het zuivere, chloorvrije water omringt door waterlelies en andere mooie waterplanten beleeft u net zoveel plezier als in een meer. Een belangrijk kenmerk van de zwemvijver is het weinige onderhoud vergeleken met een zwembad. De natuurlijke filter zorgt voor zuiver water, en dit alles zonder chemische producten.

 

Bij het opzetten van de zwemvijver gebruiken we een zwarte EPDM folie die een mooie weerspiegeling geeft van de omgeving. Zo kleurt het water volgens de lichtinval, wat een mooie en gevarieerde uitstraling geeft aan uw tuin.

 

De zwemvijver combineert het beste van een zwembad en een traditionele vijver. Zo is verwarming is mogelijk tot 27°C, en kan de zwemvijver ook verlicht worden. Dit gebeurt op een ecologische manier: zo is het is mogelijk om een onzichtbare film te injecteren van moleculen die de verdamping en het warmteverlies beperkt.

 

Voor het aanleggen van een zwemvijver bent u dus bij Puurpool in Zulte aan het juiste adres. Wij zijn voornamelijk actief in de regio vlaanderen (kust-Antwerpen-Brussel)