Economische en ecologische waterpret? Kies voor een slim zwembad

De charme en het natuurlijke water van een zwemvijver combineren met de aangename warmte en het gebruiksgemak van een klassiek zwembad? Perfect mogelijk. Met een hybride zwembad, dankzij de innovatieve aanpak en betrouwbare technologieën van Puur Pool.

Heerlijk energiezuinig zwemmen

Of een verwarmd zwembad nog haalbaar is in deze tijden van pittige facturen? Absoluut! Alternatieve energie is de toekomst. Grote kans dat u al investeerde in zonnepanelen en een warmtepomp. 

De missing link om het maximum uit uw elektriciteit te halen: onze speciale connector. Wij plaatsen die eenvoudige maar geniale oplossing in uw zekeringkast. U geniet optimaal van uw zwembad terwijl u kosten bespaart. 

Meer lezen over onze hybride oplossingen?

De clevere connector van Puur Pool

Connector geïnstalleerd? Dan begint uw zwembad op te warmen zodra uw zonnepanelen voldoende energie leverden aan uw warmtepomp. Anders gezegd: met de overschot elektriciteit die wordt opgewekt. Zo gaat er geen kilowatt verloren en verwarmt u uw zwemwater voordelig. 

Uw woning én uw zwembad behaaglijk. Naast onze connector zijn er nog meer vernieuwende ingrepen die van uw zwembad een slimme, hybride futureproof pool maken. Wij geven u graag meer uitleg, zonder verplichtingen. 

Bestaand zwembad of zwemvijver ombouwen? Ook perfect mogelijk!

Gezond
& ecologisch

Geen
chloor

Geen
huidirritatie

Geen prikkende
ogen meer

Makkelijk & goedkoop
in onderhoud

Vraag vrijblijvend uw offerte aan