Puur Pool

Geslaagde renovatie van uw zwemvijver of zwembad

Koos u ooit voor een zwemvijver maar valt het onderhoud tegen? Hebt u een klassiek zwembad maar bent u die vervelende chloor en andere dure producten beu? Met Puur Pool ontpopt uw bestaande waterpartij zich tot een slimme combinatie van voordelen.

Bye bye algen en chloor!

Zowel voor een zwemvijver als voor een zwembad valt wat te zeggen. Maar zwemvijverwater helder houden is niet evident, en uitglijden over algen geen pretje. Een klassiek zwembad is dan weer minder charmant, mist natuurlijk zwemwater en vreet vaak energie. 

Gelukkig is het beste van beide werelden mogelijk. Reken op ons voor een vlotte metamorfose waar u oneindig veel plezier aan beleeft. 

Meer lezen over slimme zwembaden?

De zorgeloze hybride oplossing van Puur Pool

Wees gerust, Puur Pool is gewend om  zwemvijvers en klassieke zwembaden succesvol te transformeren. We combineren praktisch, mooi, energiezuinig én bijzonder aangenaam. Dat is wat wij een slim zwembad noemen. 

Hoe we dat waarmaken?Onder andere door de liner te vervangen, stuwers en een slimme connector te installeren en te kiezen voor waterhydrolyse. Dat alles in een prachtig organisch design. 

Benieuwd naar de prijs voor het ombouwen van uw zwembad of zwemvijver?

Gezond
& ecologisch

Geen
chloor

Geen
huidirritatie

Geen prikkende
ogen meer

Makkelijk & goedkoop
in onderhoud

Vraag vrijblijvend uw offerte aan