Tussen zwembad en zwemvijver

U wilt graag een zwembad, maar houdt niet van chloor? Misschien kiest u dan wel voor een zwemvijver, maar wat met die algen die zorgen voor extra glibberigheid op de bodem? Gelukkig is er de gulden middenweg: hybride zwembaden. Dankzij de waterhydrolyse-techniek die wij ondertussen hebben geperfectioneerd kunnen wij 100% natuurlijk en drinkbaar water garanderen voor een unieke zwemervaring. Niet langer hoeft u dure en schadelijke stoffen te gebruiken, of u zorgen te maken om algen of andere bijkomende problemen. Hybride zwembaden van Puur Pool zijn helder en simpel, in de letterlijkste zin van woord.

Zwemmen in drinkwater

Het vakantie-in-eigen-tuin gevoel dat wij bieden heeft werkelijk geen nadelen: niet langer moet u bang zijn voor prikkende ogen, of ettelijke uren spenderen om uw zwembad zwemklaar te maken: voortaan geniet u van 100% drinkbaar en glashelder water, zonder verontreinigende en ongezonde chemicaliën. Hybride zwembaden van Puur Pool zijn ecologisch en makkelijk in onderhoud, zodat het enige waar u zich zorgen om moet maken is: crawl of vlinderslag?

Slimme zwembaden. Voor meer plezier en minder kosten.

Met Puur Pool is het altijd genieten. Maar is een verwarmd zwembad nog wel haalbaar in deze tijd van stijgende energiekosten? Absoluut! Met een stukje slimme technologie haalt u net het maximum uit uw energie. Meer zelfs: u bespaart er kosten mee.

 

 

Energiezuinig zwemmen

Alternatieve energie is de toekomst. Daarom heeft u waarschijnlijk al geïnvesteerd in zonnepanelen en een warmtepomp. Ideaal om energie te besparen. Nu ook voor uw zwembad, dankzij onze speciale connector. Laat deze slimme oplossing in uw zekeringkast plaatsen en vanaf dan doet hij al het werk voor u. De perfecte manier om optimaal van uw zwembad te genieten, zonder dat het handenvol geld kost. Integendeel.

 

Warm aanbevolen: de slimme connector van Puur Pool

Connector geïnstalleerd? Dan begint uw zwembad pas op te warmen van zodra uw zonnepanelen voldoende energie voor uw warmtepomp hebben geleverd. Eenvoudig gezegd: met de extra energie die wordt opgewekt. Eerst uw huis verwarmen, dan uw zwembad. Zo bespaart u kosten en gaat er niets verloren. Slim, zoals alleen maar een zwembad van Puur Pool kan zijn!

Wilt u meer weten over deze connector? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken dan graag hoe we deze slimme oplossing ook bij u kunnen toepassen.

 

Systemen

Puur Pool werkt met de nieuwste technieken die een zo ecologisch en helder mogelijk resultaat garanderen: met behulp van waterhydrolyse (niet te verwarren met zouthydrolyse, die nog steeds een onnatuurlijk resultaat oplevert), en een glasfilter wordt de waterkwaliteit en LED-verlichting van uw hybride zwembad optimaal en volledig automatisch geregeld. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het hele systeem opgeborgen wordt in een compacte cabine, want het oog wil ook wat, niet?                                             

Contacteer ons voor meer concrete informatie omtrent onze technieken.

Wat kan u van Puur Pool verwachten?

Onze aanpak is zoals het water in onze zwembaden: glashelder. Wanneer u ons contacteert omtrent de aanleg van uw hybride zwembad, bekijken we samen de mogelijkheden. Wij modelleren het zwembad volledig naar uw keuze, en geven u de juiste informatie omtrent de volgende stappen. Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons opvraagt kunt u erop rekenen dat die eerlijk en juist is opgesteld: geen onaangename verrassingen. Wij plaatsen uw zwembad naar keuze professioneel en efficiënt, terwijl uw tuin in perfecte staat achtergelaten wordt.

Onze samenwerking stopt echter niet als het hybride zwembad van uw dromen er dan eindelijk ligt: naast twintig jaar garantie bieden wij bovendien een uitstekende after-sale: steeds kan u bij ons terecht voor eventuele vragen of problemen, en wij lossen die dan zo snel mogelijk op. Laat het werk aan ons over, zodat u enkel nog maar hoeft te genieten.

Gezond
& ecologisch

Geen
chloor

Geen
huidirritatie

Geen prikkende
ogen meer

Makkelijk & goedkoop
in onderhoud

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Puur Pool

Kruishoutemstraat 125
9870 Zulte

Volg ons op