Hybride zwembaden

Hybride zwembaden

Puurpool in Zulte is uw specialist voor hybride zwembaden. Met jaren ervaring en vakkennis leveren we steeds piekfijn resultaat. Wij leggen hybride zwembaden aan in alle maten en vormen, alles is mogelijk!

 

U houd van traditionele zwembaden, maar wil een natuurlijkere zwemervaring? Bij een hybride zwembad combineren we de voordelen van een zwembad en een zwemvijver.  Via het Puurpool filteringsysteem wordt het zwembad automatisch gefilterd op basis van waterhydrolyse, zilver/koper ionisatie, Redox sensoren, UV-C unit, glasfilter, PH meeting.. Het onderhoud is dus beperkt bij een hybride zwembad.

 

In de zomer gebruik je het als zwembad, in de winter is het een prachtig waterelement. Zo is het niet noodzakelijk een afdekking te voorzien. Mensen die kiezen voor een hybride zwembad kiezen voor een natuurlijke zwemervaring en willen liefst zo weinig mogelijk aankijken naar een kunststof afdekking van hun zwembad.

 

Bij het aanleggen van het hybride zwembad gebruiken we een zwarte EPDM folie, liner of eco-finish in verschillende kleuren. Zo creĆ«ren we de strakke en heldere look die u gewoon bent van traditionele zwembaden.  Verlichting is mogelijk en verwarmen kan onbeperkt. <we kunnen ook gebruik maken van een onzichtbare film moleculen die de verdamping en het warmteverlies beperkt.

 

Voor het aanleggen van een hybride zwembad bent u dus bij Puurpool in Zulte aan het juiste adres. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Vlaanderen (kust-Antwerpen-Brussel en Antwerpen-Hasselt-Brussel)